Kinderen & jongeren tijdens de kerkdiensten

9:00 dienst
Tijdens de 9:00 uur dienst is er “Oppas met een verhaal”. Kinderen van 0-4 jaar kunnen hier voor de dienst naartoe gebracht worden. Kinderen van 4-12 jaar worden hier naartoe gebracht tijdens de kerkdienst, wanneer de overdenking begint. Er is geen jongerenkerk tijdens de 9:00 uur dienst.

10:30 dienst
Tijdens de 10:30 uur dienst is er voor alle leeftijden iets georganiseerd:
- 0-4 jaar Oppas (start voor de kerkdienst)
- 4-12 jaar Kindernevendienst (kinderen gaan vanuit de kerkdienst mee en komen voor het einde van de dienst weer terug)
- 12+ jaar Jongerenkerk (start voor de kerkdienst)

Vraag gerust even aan de gastvrouw/gastheer in welke ruimte je moet zijn.

Zondag 15 april

Waterstaatskerk 09.00 uur ds. P. Hendriks
11.00 uur ds. P. Hendriks, Afscheid
Het Borsthuis 10.30 uur Oecumenisch, ds. E. Tessemaker
Het Woolde 10.45 uur ds. E. van Houwelingen
Ontmoetingskerk 19.00 uur HGG, ds. J. v.h. Goor, Rijssen

Zomerpreken 2016

Zomerpreken 2016 » Bijbelse herkansing

Hervormd Gereformeerde Groepering (HGG)

Elke zondagavond om 19.00 uur worden er diensten gehouden in de Ontmoetingskerk, in het rooster aangegeven met HGG. Voorgangers zijn afkomstig uit de Hervormd Gereformeerde Bonds modaliteit binnen de Protestantse Kerk in Nederland.

Viering in De Schoof

Uitgaande van Wijk Zuid wordt iedere derde vrijdag van de maand (behalve in de maanden juli en augustus) om 19.00 uur een protestantse viering gehouden voor bewoners van Humanitas en de Korenbuurt. Deze vindt plaats in de ontmoetingsruimte ”De Schoof” in de Korenbuurt. Ook belangstellenden van buitenaf zijn van harte welkom. De dienst duurt ongeveer 40 minuten. Na de dienst is er gelegenheid voor koffie- en theedrinken. Bewoners van de Korenbuurt en Humanitas, die hulp nodig hebben om naar de viering te komen, kunnen dat telefonisch aanvragen bij de organisatoren en worden door vrijwilligers opgehaald.

Geestelijke verzorging: Mw. G.H. Braam (tel.06-12.22.20.59)

Organisatoren: Dhr. en mw. H. en J. Hamberg, tel: 074-242.73.39